Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoren natječaj

Za 7. generaciju ZIP startupa program traje mjesec dana dulje

ZIP prijave
Foto: screenshot/ZIP natječaj
10.02.2015.
u 08:45

Ponovo se radi o mogućnosti dobivanja početne investicije do 10.000 funti

Nakon nedavnog "Demo dayja" na kojem je 10 od 11 timova iz šeste generacije ZIP startupa završilo program, a četiri tima osigurala početnu (seed) investiciju, Zagrebački inkubator poduzetništva otvorio je natječaj za prijave na 7. generaciju startupa koji traje do 1. ožujka, a dostupan je na linku.

Novost je da će startup program umjesto tri trajati puna četiri mjeseca prije odluke koji su od timova zaslužili investiciju, a ponovo se radi o mogućnosti dobivanja početne investicije do 10.000 funti.

Podsjetimo, mogućnost investicije u ZIP startupe otvorila se  zahvaljujući uspješno provedenoj “equity crowdfunding” kampanji na platformi Seedrs.com. Sredinom prošle godine je 190 individualnih investitora prikupilo 68.700 funti, odnosno 660.000 kuna. Timovi 6. ZIP generacije, SnapTap, Thorium A+ i Tutotod već su osigurali investicije od tih sredstava.

U četiri mjeseca timovi će proći kroz intenzivan edukacijski program uz potporu vrhunskih domaćih i međunarodnih stručnjaka i mentora. Mnogi od njih su i sami izgradili ili investirali u uspješne startup projekte te sada svoje iskustvo nesebično dijele sa ZIP timovima.

>> Demo day ZIP-ovih startupa kao festival u malom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije