Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudjelujte

Kliknite i uključite se u igru jer vam 24sata.hr daruje novi iPhone 6

24sata,hr vas daruje
Foto: 24sata.hr
29.10.2014.
u 14:34

Samo na 24sata imate priliku osvojiti fantastičnu nagradu – iPhone 6! Uključite se i prvi u Hrvatskoj u ruke primite najtraženiji i najiščekivaniji smartphone na svijetu!

Nevjerojatnim nagradama na 24sata.hr nema kraja, a ovog vam puta daruju novi iPhone 6! Uključite se stoga u veliku nagradnu igru i prvi u Hrvatskoj osvojite najtraženiji smartphone na svijetu!

Put do nagrade je jednostavan – potrebno je samo odgovoriti na tri lagana pitanja i pričekati objavu dobitnika jer ćete uz malo sreće možda baš vi postati predvodnik trendova i prave iPhone manije!

Prijaviti se možete ukupno pet puta s jednom e-mail adresom do završetka igre 30. listopada u 11 sati, nakon čega će, slučajnim odabirom putem računala, biti izvučen najsretniji sudionik. Imena dobitnika potražite 30. listopada iza 12 sati na 24sata.hr.

KLIKNITE I UKLJUČITE SE!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije