Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO U HRVATSKOJ

Civic dobio brata sa 624 l prtljažnika

Honda Civic Tourer
Foto: Honda
08.03.2014.
u 14:00

Uz početnu Comfort opremu, benzinski Civic Tourer stoji 172.000 kuna

Honda se priključila trendu stvaranja karavanskih izvedbi svih modela koji to mogu podnijeti, pa i onih za koje inače ne bismo rekli da će dobro izgledati u izduženoj verziji. No, Civic Tourer - razvijen, testiran i proizveden u Europi - ne izgleda loše. Dapače, linije su mu skladne i izduženi stražnji dio - koji Tourer čini 23,5 cm dužim od običnog Civica - dobro se uklopio u čitavu sliku.

Aerodinamično oblikovana izdužena silueta Civicu Tourer dala je i ukupno 624 litre prtljažnog prostora. Spuštanjem stražnjih sjedala u ravnu podnicu prtljažnik iskoristivog oblika, niskog utovarnog praga i širokog otvora raste na čak 1668 litara. Nije zanemarivo ni dodatnih 117 litara prostora u velikom pretincu u podnici prtljažnika.

Motorna gama preuzeta je od običnog Civica te ponuda kreće s 1,8-litrenim i-VTEC benzincem od 142 KS. Uz početnu Comfort opremu, benzinski Civic Tourer stoji 172.000 kuna.

Dizelski izbor predstavlja 1,6 i-DTEC agregat sa 120 konjskih snaga. Dizelski Civic Tourer stoji od 179.990 kuna. Comfort oprema, među ostalim, obuhvaća aut. klima uređaj, prednje i bočne zračne jastuke, zračne zavjese sprijeda i straga, radio CD MP3, ABS, ESP, EBD, el. podizače stakala.

>> U 2014. u Hrvatsku dolazi čak 50 novih ili redizajniranih automobila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije