Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Perivoju Vladimira Nazora

Tommy Emmanuel 4. kolovoza u Zadru

Tommy Emanuel
20.07.2016.
u 12:18

Koncert će se održati u Perivoju Vladimira Nazora u četvrtak, 4.8.2016. godine, u 21h.

Najveći svjetski fingerstyle gitarist i jedan od generalno najboljih svjetskih gitarista današnjice, australska zvijezda, Tommy Emmanuel, gostovat će ovog ljeta u Zadru, u sklopu Zadarskog kulturnog ljeta.

Koncert će se održati u Perivoju Vladimira Nazora u četvrtak, 4.8.2016. godine, u 21h.

Tommy Emmanuel, dobitnik preko 50 nagrada za svoj rad, između ostalog i nagrade Grammy, vrlo je dobro poznat hrvatskoj publici. Na njegovim nastupima u Rijeci (3 koncerta), Opatiji, Kastvu, Zagrebu (6 koncerata), Osijeku, Čakovcu, Splitu (2 koncerta) i Puli nastupio je pred više od 50.000 ljudi. Surađivao je s brojnim glazbenicima s ovih prostora - izdvajamo dugogodišnju suradnju s Vlatkom Stefanovskim, gostovanje na albumu Gibonnia, nastupi s Massimom kao i Josipom Lisac, mnogi nastupi s Damirom Halilićem - Halom, itd.

Ulaznice se OD DANAS nalaze u prodaji !

Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio, kao i na prodajnim mjestima TIC Zadar, Igrow shop Zadar i Split, Croatia Records Split, Dancing Bear Split, Atlas Split, Rockmark knjižara Zagreb, kao i na svim ostalim prodajnim mjestima u sustavu Entria.

Promo cijena ulaznica je 140 kn u prvih 5 dana prodaje, a nakon toga 160 kn.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije