Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO OD DJETETA

Pogledajte kako je petogodišnji Zadranin otpjevao veliki hit Miše Kovača i osvojio Facebook

Gabriel Čačić
Foto: Screenshot
26.01.2017.
u 10:10

Video je u samo deset dana pogledan 220 tisuća puta, a čestitke stižu sa svih strana.

Zadar bi za koju godinu mogao dobiti novu pjevačku zvijezdu. Sudeći po videu koji se munjevitom brzinom širi Facebookom, maleni Gabriel Skočić Sokol (5) za koju će godinu naslijediti svog oca Josipa, frontmena zadarske grupe Mambo. Tata Josip na Facebooku je objavio video na kojem Gabriel pjeva veliki hit Miše Kovača "Proplakat će zora", dok na drugom videu Gabriel svira harmoniku. Video je u samo deset dana pogledan 220 tisuća puta, a čestitke stižu sa svih strana.

Veseli ga pjevanje i sviranje

– I ja sam već s dvije godine počeo pjevati, svirao sam harmoniku na svadbama, a Gabriel je naslijedio od mene talent za glazbu. Veseli ga i pjevanje i sviranje. Najsretniji sam kad imam slobodnog vremena, kad nisam na gažama, pa onda nas dvojica pjevamo i sviramo doma – kazao je tata Josip za portal Kalelarga info i dodao da ga raduje oduševljenje koje su ljudi pokazali.

Video su prvo podijelili njegovi prijatelji, a zatim se proširio po cijeloj Hrvatskoj. Dosad je podijeljen 2000 puta, a na Josipovoj stranici zaradio je više od 11 tisuća likeova!

 

>>Čudo od djeteta: Curica (5) u godinu dana pročitala čak 875 knjiga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije