Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lista najzgodnijih

Monica Bellucci je najseksi žena iznad 50 godina

monica belluci
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
14.05.2015.
u 12:23

Bellucci, koju ćemo krajem ove godine moći gledati kao najstariju Bond djevojku u filmovima o agentu 007, je iza sebe ostavila australsku ljepoticu poznatu i pod nadimkom The Body, Elle MacPherson

Da žene i u 50-tim godinama (pa i kasnije) mogu izgledati izvrsno, svi znamo, pa je stoga redakcija portala Kult napravila listu najseksepilnijih žena iznad 50 godina. Bez velikih iznenađenja, na prvom mjestu se našla prelijepa talijanska glumica Monica Bellucci koja s godina izgleda sve zanosnije.

Bellucci, koju ćemo krajem ove godine moći gledati kao najstariju Bond djevojku u filmovima o agentu 007, iza sebe je ostavila australsku ljepoticu poznatu i pod nadimkom The Body, Elle MacPherson te bivši supermodel Kathy Ireland.

Tko je sve na listi – pogledajte ovdje.

>> Zanosna Monica Bellucci: Spremna sam za novu ljubav

Komentara 7

Avatar dosadni
dosadni
13:25 14.05.2015.

a kaj nisu nedavno Sandru Bulock proglasili ? a nema veze, obje su lijepe i sexy

Avatar comparator
comparator
22:02 14.05.2015.

Otkud tu slika moje žene ha ? Nemojte me ,bum vas tužil !

PE
peugeot
23:38 14.05.2015.

Moja generacija bi za ovakvu ljepoticu kao Monica Bellucci rekla "avion", "karavela"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije