Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viđaju se po potrebi

Ovaj prekrasan par rastao se prije dvije godine, no i dalje spavaju zajedno

orlando bloom
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/7
24.03.2015.
u 07:35

Iako su se rastali, navodno još uvijek uživaju u fizičkoj vezi. Naime, viđaju se kad god žele i kad god im se pruži prilika

Miranda Kerr i Orlando Bloom ponovno se viđaju. Nakon što su prošlog mjeseca zajedno napustili zabavu Vanity Faira nakon Oscara, svi su se pitali što se događa između ovog bivšeg para.

Iako su se rastali, navodno još uvijek uživaju u fizičkoj vezi. Naime, viđaju se kad god žele i kad god im se pruži prilika, piše magazin OK!.

Orlando i Miranda roditelji su četverogodišnjeg Flynna, a vjenčali su se 2010. godine. Rastali su se 2013., no unatoč tome ostali su prijatelji. Ipak, ne mogu se zadržati u čisto prijateljskoj zoni, već spavaju zajedno. Čini se da bi pomirenje moglo biti na pomolu.

>>Miranda Kerr otkrila razlog ljubavnih neuspjeha

>>Prekrasna Miranda Kerr skida sa sebe komad po komad odjeće

Komentara 1

SX
sudbina x
10:14 24.03.2015.

Dakle prvo su se oženili radi medija pa su se radi medija rastali a sad se radi medija opet karaju,takvima k.... i medija nikad dosta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije