Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baka Jade čeka dijete

Mick Jagger postao pradjed!

'Mick Jagger from The Rolling Stones performs on stage during Barclaycard British Summer Time in Hyde Park, London.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL'
1/3
19.05.2014.
u 17:05

Mick Jagger postao je pradjed. Njegova unuka Assisi rodila je djevojčicu. 70-godišnjak je dočekao sretnu vijest svega dva mjeseca nakon što je njegova djevojka L'Wren Scott izvršila samoubojstvo...

Mick Jagger postao je pradjed. Njegova unuka Assisi rodila je djevojčicu. 70-godišnjak je dočekao sretnu vijest svega dva mjeseca nakon što je njegova djevojka L'Wren Scott izvršila samoubojstvo. 21-godišnja Assisi kći je Mickove kćeri Jade. Djevojka živi u Cornwallu s dečkom Alexom.

Baka Jade uskoro će po treći put postati majka, jer čeka dijete sa  suprugom Adrianom Fillaryjem. Mick je otac sedmero djece, koju je dobio s četiri različite žene. Osim toga, ima i četvero unučadi, a odsad i jednu praunučicu.

>>Mick Jagger vodi borbu za ostavštinu L'Wren Scott

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije