Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi novinarka

Fani Stipković diplomirala u Madridu: Bila je ovo teška godina

fani stipković
Foto: Facebook
04.07.2014.
u 16:24

Fani Stipković pohvalila se na Facebooku da je diplomirala u Madridu. Tamo je studirala televizijski menadžment te stekla titulu magistre...

Fani Stipković pohvalila se na Facebooku da je diplomirala u Madridu. Tamo je studirala televizijski menadžment te stekla titulu magistre. Zgodna dama, koju su strani mediji uvrstili na popis najzgodnijih europskih novinarki, zahvalila se na toj društvenoj mreži svojoj obitelji te još nekim posebnim osobama.

– Bila je ovo teška godina, no vrijedilo je, jer najbolje stvari nikad ne dolaze lako. Svi teški trenuci učinili su me boljom osobom. Hvala mojoj obitelji koja je vjerovala u mene te onim posebnim ljudima koji su vjerovali u mene i podržavali me, napisala je Fani.

 

>>Fani Stipković postala novinarka Mediaseta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije