Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije znao što ga čeka

Ellen DeGeneres ugostila dostavljača pizze s Oscara: Bio sam šokiran!

edgar elen
Foto: Screenshot
1/4
04.03.2014.
u 08:24

Ellen DeGeneres dala je tisuću dolara napojnice dečku koji je dostavio pizzu svim zvijezdama na dodjeli Oscara...


Ellen DeGeneres dala je tisuću dolara napojnice dečku koji je dostavio pizzu svim zvijezdama na dodjeli Oscara. Ellen je Edgara Martiroysana ugostila u svojoj emisiji, prvoj otkako je vodila dodjelu Oscara. Simpatični Edgar sa bratom je vlasnik pizzerije 'Big Mama's & Papa's' u Hollywoodu, a pred publikom je podijelio iskustvo dostavljanja pizze zvijezdama kao što su Brad Pitt i Julija Roberts.

- Skupila sam oko 600 dolara napojnice. Evo, ovdje je tisuću, rekla je Ellen i predala Edgaru napojnicu. Ipak, najmanji dobitak je tisuću dolara. Procjenjuje se kako je Edgar sebi osigurao oko 1,8 milijuna dolara vrijednu reklamu za svoju pizzeriju. Otkrio je i kako mu je bilo pravo iznenađenje predati pizze zvijezdama, jer su mu rekli kako će donijeti nekoliko pizza ekipi u backstageu. 

- Tada si ti došla i bio sam na pozornici. Bio sam šokiran, rekao je ugostitelj. Najviše ga je oduševilo davanje pizze Juliji Roberts, budući da je ona, kaže Edgar, njegova žena iz snova. Osim Edgara, Ellen je iznenadila te oduševila sve okupljene zvijezde na dodjeli.

>>Iako ih čekali jastozi i kavijar, hollywoodski glumci uživali u – pizzi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije