Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
investicija

Za 547 dana stanari Kozari puteva dobit će – kanalizaciju, mještanima popust

Kozari putevi kanalizacija
Foto: Zagreb.hr
1/2
27.08.2014.
u 11:09

Gradnja kanalizacijske mreže košta 16 milijuna kuna, a 1200 mještana dobit će popust i platiti samo cijenu priključka, obećao gradonačelnik Milan Bandić

U Kozari putevima, nakon pedesetak godina iščekivanja, napokon je počela gradnja kanalizacijske mreže. Tako će se za iznos od 16 milijuna kuna urediti 8,5 kilometara kanalizacije, a stanovnici toga naselja dobit će i 2,5 kilometara novog vodovoda.

Radovi će potrajati godinu i pol dana, a građani već sada, pa sve do završetka radova, mogu predati zahtjev za priključke, i to u svojoj gradskoj četvrti, a kako je najavio gradonačelnik Milan Bandić, očekuje ih i popust od 17 posto.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/Pixsell

– Svaki građanin, njih oko 1200, platit će samo cijenu priključka – rekao je gradonačelnik. Milijunskom investicijom Bandić je treći put, kako je to sam naglasio, stanovnicima Kozari puteva vratio dostojanstvo.

– Zatvaranjem “drek rivera”, u dužini od 5,5 kilometara, omogućili smo legalizaciju objekata i sad ovu komunalnu infrastrukturu – rekao je Bandić.

>>'Napokon smo i mi došli na red za život bez smrada'

Komentara 1

MR
mrnmarina
13:01 27.08.2014.

Na čiji račun im je tri puta vratio dostojanstvo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije