Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sprema se buna!

Pogledajte 360 video - Kmetovima je dosta Tahyjevog harača od 21 posto

Seljačka buna
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/7
05.02.2017.
u 17:39

Jedinstven pogled na obilježavanje bune

Povodom obilježavanja Seljačke bune načinom snimanja od 360 stupnjeva možete vidjeti kako se ispred rodne kuće Matije Gupca okupilo kmetsko vodstvo, nakon čega će krenuti prema omraženom Tahyju.

>> Statisti i članovi udruga vjerno odigrali pobunu kmetova protiv Franje Tahija

Komentara 2

Avatar korincanin
korincanin
18:10 05.02.2017.

Neka su se bunili protiv 21%

SS
sokac sa drave
11:22 06.02.2017.

Otkada svijet zna uopce za poreze najmanje se je placalo u Osmanlijskoj drzavi.Samo 10% haraca a tebi ostane 90% tvoje zarade.To je bila formula kako zadrzati okupirane narode da se ne bune.danas nas ovi tako zvani demokrati pljackaju sa 21% haraca i nitko se nebuni.Pitam se zasto su se nasi preci borili protiv Turaka a tako su lijepo zivjeli placajuci jako malo poreza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije