Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najava slavlja

Za Novu godinu na Jelačićevu trgu sviraju New Gypsies

vatromet
23.11.2011.
u 15:43

Na glavnom zagrebačkom trgu održat će se novogodišnja proslava koja ove godine uključuje nastup New Gypsiesa, odnosno bivših Gypsy Kingsa.

Doček Nove godine na središnjim gradskim trgovima postao je najpopularniji način ispraćaja stare godine većine žitelja Hrvatske, pa tako i Zagreba, koje će ove godine, prema najavama Turističke zajednice, zabavljati sastav New Gypsies koji je nastao pregrupiranjem bivših članova Gypsy Kingsa.

– Kao i prethodnih godina, na glavnom zagrebačkom trgu održat će se novogodišnja proslava, a očekuje se noć za pamćenje – objasnili su na današnjoj konferenciji predstavnici Turističke zajednice Zagreba. Veselo će biti i prvog dana nove godine kada će se na Zrinjevcu organizirati repriza dočeka, poručili su građanima.

Najavili su i tradicionalno paljenje prve adventske svijeće 26. studenog na Trgu bana Jelačića čime počinje manifestacija "Advent u Zagrebu" koju je Turistička zajednica grada Zagreba obogatila sličnim projektom i na Zrinjevcu.

– Bit će tu svaki dan božićnih koncerata, valcera te pomno odabranih glazbenih programa, a svi posjetitelji ovih glazbenih manifestacija moći će uživati i u pomalo zaboravljenim zagrebačkim specijalitetima: krpicama sa zeljem, domaćim juhicama ili zapečenim štruklima; zagrijati se toplom čokoladom ili kuhanim vinom te za svoje najdraže kupiti unikatne suvenire i božićne ukrase. Osim na Zrinjevcu, blagdanski ugođaj vladat će i u Tkalčićevoj ulici gdje će se održavati Adventska tkalčijana – najavili su iz Turističke zajednice.

 

Komentara 7

LU
lutomirski
22:29 23.11.2011.

pa svakako sam ja tamo, vec sam mjesto rezervirao......i za slijedecu godinu...!!! taman posla da me pokradu i jos dobijem flasom po glavi, pa bolje mi je kod kuce noge gore, flasa pive i klope koliko hocu, pa nebum valda neke majmune gledal i smrzaval se....!!!!!

Avatar Kairosa
Kairosa
00:03 24.11.2011.

Pa Detour ne bi se složila s tobom

DE
detour
17:33 23.11.2011.

novogodisnja i ina prigodna dogadjanja u organizaciji turisticke zajednice su takva kakva je i turisticka zajednica - dakle jadna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije