Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za praznik rada

Za 1. maj u Maksimiru dijeli se 60.000 porcija graha

prvi maj bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
28.04.2016.
u 14:00

Tko će nastupati u zabavnom dijelu programa u nedjelju, znat će se u petak, a danas gradonačelnik ide u obilazak Maksimira gdje će se dijeliti i "njegov" grah

Uz bogat popratni program i ove će se godine 1. svibnja u Maksimiru podijeliti 60.000 porcija graha.

– Po mojem receptu, naravno – najavio je jučer gradonačelnik Milan Bandić feštu za Praznik rada, za koju se, kako je rekao, nada da je neće pokvariti kiša. Bandić će park obići već večeras, da utvrdi lokacije dijeljenja graha.

– U petak i subotu sam u Rimu, tako da ću prepustiti suradnicima taj dio organizacije, ali u nedjelju ujutro ću obvezno biti na kuhanju graha – objasnio je gradonačelnik, čiji će se “posebni grah” početi dijeliti već od 10 sati, iako će program službeno početi u 10.30.

– Mi ćemo startati nešto ranije bez gradonačelnika, a on će početi dijeliti grah u 10.30 sati. Krećemo ranije jer će gradonačelnik poslije Maksimira još pomoći u dijeljenju graha na proslavama u Gajnicama, Sloboštini, Sesvetama i na Jarunu – objasnila je pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, koja proslavu u Maksimiru organizira u suradnji s Uredom za kulturu, koji je zadužen za zabavni dio programa.

– Tko će sve nastupiti, saznat ćete sutra – rekla je pročelnica.

[ANKETA] Treba probati kako ga radi Bandić, no najbolji grah sigurno kuhamo mi doma

Komentara 10

OK
okvarbudovič
18:58 28.04.2016.

bit ce grmljavine i vjetrova.

OS
osica
14:32 28.04.2016.

Eto, nekom grah nekom nova " kožna limuzina". Ipak je razlika u g......cama.

OK
okvarbudovič
19:03 28.04.2016.

bit ce pravoga domaceg graheka iz kine i kobasica kojima istice rok uporabe,njam,jedva cekam 1.maj,gut apetit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije