Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt

Vrtićanci ispitivali Milana Bandića, zanimalo ih što točno radi u gradu

'31.01.2012. Zagreb, Hrvatska - Gradonacelnik Milan Bandic posjetio je Djecji vrtic Ivana Brlic Mazuranic u Dubravi. Photo: Petar Glebov/PIXSELL'
'Petar Glebov/PIXSELL'
31.01.2012.
u 21:30

Prilikom posjeta vrtiću gradonačelnik je poručio i da nitko od djece do jeseni neće ostati neupisan u vrtiće

Milan Bandić danas se našao u ugodnom društvu – kako je sam rekao, s najmlađima i najbezazlenijima u državi. Naime, u sklopu projekta "Zakaj volim Zagreb", prvi čovjek metropole posjetio je djecu iz vrtića Ivana Brlić Mažuranić u Dubravi. Mališani su za gradonačelnika pripremili nekoliko pitanja.

– Gradonačelnik koordinira tim, kao dirigent orkestra, a kada imate dobar orkestar, morate dobro dirigirati – objasnio je rad gradske uprave Bandić i poručio roditeljima da "nitko do jeseni neće biti neupisan u vrtiće. Svi koji dođu u vrtić, ostat će".

Posjet gradonačelnika inicirala je jedna od majki, Maja Boroša.

– Bandić je djeci superheroj i željela sam im omogućiti da postave pitanja o tome kako se vodi metropola i što je zapravo posao gradonačelnika – rekla je Maja Boroša.

Klinci, njih 20-ak, na kraju su gradonačelniku Bandiću uručili i sliku sa zagrebačkim grbom te prezentirali "projekt" rekonstrukcije dvorišta u kojemu traže postavljanje tobogana, sladoledarnice...

Ključne riječi

Komentara 4

DE
detour
20:52 01.02.2012.

zasto milan bandic do danas nije uhapsen?

AM
amato
09:00 01.02.2012.

Bandić je besćutni populista i baš ga briga za istinu i za građane. On je sebi najvažniji. No, možda je ipak došao kraj takvima, možda su i građani postali svjesni da ništa ne može biti besplatno, odnosno da onaj kojiji tvrdi da će biti besplatno da ih taj laže.

DE
demokršćanin
13:11 01.02.2012.

SUPEREROJ! Po čemu je majka Boroša zaključila kako je Bandić superheroj.O svojem uspješnom vođenju Grada može pričati samo djeci,koja će mu možda i povjerovati.O tome što je posao Grdonačelnika niti on sam ne zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije