Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak u zasluženu mirovinu

Video koji tjera suze na oči: Pogledajte emotivan oproštaj vatrogasca od kolege nakon 35 godina rada

screenshot Facebook
30.03.2024.
u 12:16

Sve su zabilježili i u jednominutnom videu koji su podijelili na službenom Facebook profilu, a koji je u kratkom vremenu skupio stotine pozitivnih reakcija. Video pogledajte u nastavku:

Odlazak u mirovinu s radnog mjesta uvijek je emotivan trenutak, a posebice kada nakon 35 godina vjerne službe jednom od najtežih zanimanja odlazite u zasluženu mirovinu. Emotivan oproštaj zagrebačkom vatrogascu Marijanu Goričkom priredile su kolege iz Javne vatrogasne postrojbe Zagreb, odnosno #ZG193 ekipa iz Savske 1.

Nakon nebrojenih intervencija, gašenja požara, spašavanja, sanacija nevremena, poplava, prometnih nesreća i svega što donosi ovaj izazovan posao, kolegu Marijana ispratili su i poželili dugu, zdravu i sretnu mirovinu. Vatrogasci su se postrojili i upalili rotacije te pozdravili Marijana koji im se emotivno obratio.

POVEZANI ČLANCI:

Sve su zabilježili i u jednominutnom videu koji su podijelili na službenom Facebook profilu, a koji je u kratkom vremenu skupio stotine pozitivnih reakcija. Video pogledajte u nastavku:

POVEZANI VIDEO Snimka požara u Rijeci: Izgorjelo vozilo Čistoće

Ključne riječi

Komentara 1

DA
DarkoIvica
13:26 30.03.2024.

Veliko "Bravo" vatrogascima za ovako lijep ispraćaj u mirovinu i veliko hvala g. Marijanu u ime svih kojima je pomogao! Svima vama puno sreće ubuduće i što manje posla... sretan Uskrs!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije