Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ VOZAČKE

Usred dana divljački vozio po Dubravi, sada mora platiti 34.500 kuna kazne

Zagreb: Automobilom u Dubravi naletio na pješakinju i zabio se u rasvjetni stup te poginuo
Tomislav Miletic/PIXSELL
06.09.2021.
u 14:44

Mladić je sa zabranom upravljanja vozio u suprotnom smjeru, namjerno prošao kroz crveno i nepropisno se prestrojavao. Pukom srećom nitko nije stradao, a policija je reagirala nakon što su prolaznici koji su svjedočili njegovoj neodgovornoj vožnji objavili snimku na društvenim mrežama.

Priča u kojoj je mladić (23) prošloga tjedna usred bijela dana automobilom bez vozačke dozvole divljao po zagrebačkoj Dubravi dok ga je suvozač snimao, dobila je svoj epilog.

Naime, Policijska uprava Zagrebačka izvijestila je da je dovršila kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji se 1. rujna u poslijepodnevnim satima na području Maksimira i Dubrave upustio u vožnju prije stjecanja prava i usprkos zabrani upravljanja pri čemu je vozio u suprotnom smjeru, namjerno prošao na crveno svjetlo i nepropisno se prestrojavao.

Osumnjičeni je uhićen i doveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu gdje je proglašen krivim te mu je izrečena novčana kazna u iznosu 34.500 kuna.

Muškarac je uhvaćen nakon što su prolaznici koji su svjedočili njegovoj neodgovornoj vožnji objavili snimku na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 4

AF
AfganistanskiHrvat
17:24 06.09.2021.

Hoće li na temelju snimke dobiti kaznu i Indirin muž kada je u novim "kolima" okinuo na 320kmh.

GE
generacija57
16:04 06.09.2021.

Da li je itko ikad platio kaznu?

DU
Deleted user
18:50 06.09.2021.

Treba svki prijestup u prometu biti strogo kažnjavan. Voziti bez dozvole je u kategoriji najgoreg prijestupa u kojem niti osiguravajuće društvo ne plača ništa zato je takav prijestup još oštrije za kažnjavati npr. zatvorom ili da u sljedećih 10 godina ne smije napraviti vozački ispit i nem apravo dobiti vozačku dozvolu na području cijele unije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije