Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlenici evakuirani

Tomašević o dojavi o bombi: 'Ovo je drukčije nego prije. Zgrada je pokrivena kamerama'

Dario Topić
07.07.2023.
u 11:36

Policija je oko 9.10 dobila dojavu u o moguće postavljenoj eksplozivnoj napravi u zagrebačkoj gradskoj upravi. Dojavu je komentirao i Tomislav Tomašević

Poruka o prijetnji bombom u zagrebačkom Gradskom poglavarstvu pronađena je jutros u toaletu pa su zaposlenici odmah evakuirani. Provjera zgrade je u tijeku. Djelatnici kažu da nije prije bilo takvih dojava te dodaju da nisu u strahu. 

Policija je potvrdila da su oko 9.10 sati dobili dojavu o moguće postavljenoj eksplozivnoj napravi u zagrebačkoj gradskoj upravi. U tijeku su sve provjere, rekli su u policiji.

Tomislav Tomašević podsjetio je na mnoge lažne dojave u zadnje vrijeme. "Ovo je drukčije jer se nije radilo o e-mailu nego o rukom napisanoj poruci koju je ostavila fizička osoba. No zgrada je pokrivena kamerama pa je moguće da je ta osoba snimljena", rekao je.  O motivima ne želi nagađati. 

 

"Netko ju je fizički ostavio. Očekujem da se počinitelj nađe. Tko je to bio, neću nagađati", dodao je. Kaže da se osobno osjeća sigurno i da ne misli sa zaštitom hodati po gradu. 

VEZANE VIJESTI

Komentirao je i česte požare na gradskim autobusima. Rekao je da to nije ništa novo, da se i prije događalo. Nema indicije da bi netko to namjerno radio.

"Ja sam jučer donio odluku vezanu uz KC Vatroslava Lisinskog. Predložit ću Ninu Čalopek", rekao je bez obzira na to što je Upravni odbor podupro Kristinu Bukojević. Tomašević je rekao da njihovo mišljenje nije obvezujuće.   

VIDEO: Djelatnice o dojavljenoj bombi

Komentara 3

DU
Deleted user
14:49 07.07.2023.

Biseru, prema GDPR morate objaviti koliko dugo držite snimke. Ako je to 30 dana, netko je mogao poruku ostaviti prije 40 dana…

JZ
Joža-Zg
13:15 07.07.2023.

Pačenik imajte razumjevanja

Avatar utunelu
utunelu
12:06 07.07.2023.

tomas nista nisi napravio ni u kojem segmentu upravljanja grada i mi nismo glasali da se nastavi politika Bandic niti jedan mig prsta da se vidi ne slijedis Bandića,..u tvome poglvarstu radi ljudi koji su radili kaznena djela misleci da su zastičeni ne znam cime,,ti ih jos drzis na zivotu ..konferencija na novinare?Pa Tko radi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije