Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez datuma obnove

Uništene kamene ploče na Trgu hrvatskih velikana bez obnove?

Uništene ploče na Trgu hrvatskih velikana (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/8
VL
Autor
ldp /Jelena Kovačević/VLM
30.01.2013.
u 17:00

Oštećenje ploča u centru grada nije nikakvo iznenađenje, kaže Marijan Oljica, predsjednik gradske četvrti Donji grad.

Veliko područje uništenih kamenih ploča na Trgu hrvatskih velikana već neko vrijeme stoji označeno sigurnosnim oznakama, ali do današnjeg dana još uvijek nisu zamijenjene. Oštećenje ploča u centru grada nije nikakvo iznenađenje, kaže Marijan Oljica, predsjednik gradske četvrti Donji grad.

– To se događa zbog ovog snijega, ali i zbog soli, tako su mi potvrdili u Zagrebačkim cestama, ali poznato je da slična oštećenja imamo, primjerice, i na Iblerovu trgu. Do njih dolazi zbog djelovanja vanjskih uvjeta, dodao je Oljica.

Ploče bi trebao popraviti Gradski ured za graditeljstvo, no, iako predstavljaju opasnost za građane, odgovora kada će to biti napravljeno još nema.

>>Uočili ste rupu na cesti? Javite se Zagrebačkim cestama

Komentara 3

LI
LILLIT
18:24 30.01.2013.

sve to buju Bandiceve firme popravile za dobru lovu, naravno bez javnog natjecaja.

BT
blue time
18:43 30.01.2013.

Pročelnik čeka zeleno svjetlo od nadređenog,bitan je tajming da se to iskoristi u promotivne svrhe,a i treba odabrati podobnog izvođača da svi imaju koristi. Svaki dan treba neku novu predstavu izvesti,a raspored je prenatrpan, grudanje, akademske izjave, fotografiranje, kao lopatanje, javno predbacivanje, samohvala, poslići, usklađivanje svih njih...

MO
motherofthree
11:20 31.01.2013.

Ploče nije uništio ni snijeg niti sol, nego teški kamioni holdinga kad su tu pretovarivali snijeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije