Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival 'Slatki gušti'

Tortom od dvije tisuće palačinki Podravka zasladila Zagrepčane

 Podravkini kuhari na Festivalu slastica napravili tortu od 2000 palačinki
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/25
08.05.2016.
u 11:45

Podravkini promotori kulinarstva, uz pomoć učenika koprivničke Obrtničke škole, budućih slastičara i kuhara, još jednom su oborili rekord u spremanju slatkog iznenađenja

Uživanje u mega torti napravljenoj u obliku tornja, visokim dva metra, s više od dvije tisuće palačinki, pružila je Podravka posjetiteljima 5. Festivala slastica – Slatki gušti, koji je održan u parku Zrinjevac u Zagrebu.

Podravkini promotori kulinarstva, uz pomoć učenika koprivničke Obrtničke škole, budućih slastičara i kuhara, još jednom su oborili rekord u spremanju slatkog iznenađenja.

Slatki toranj od palačinki punjen je dobro poznatim okusima Lino lade te novim okusom Lino lade, omiljenim kokosom. Ukrašena Dolcela dekorima za kolače, čokoladnim krispi kuglicama, srebrnim perlicama i šarenim mrvicama, najveća je torta od palačinki spravljenih u Hrvatskoj. Podravkina mega torta bila je posebna atrakcija festivala koji nudi dobre okuse i vrhunsku zabavu.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Mega torta od palačinki nestala je nevjerojatnom brzinom, jer je ovaj sladak događaj popratio velik broj posjetitelja koji su uživali u slatkim okusima Podravke.

Dodanu vrijednost ovoj slatkoj priči Festivala slastica mogli su dati i sladokusci, dajući simobolične priloge uz uživanje u degustacijama, za kupnju opreme za Ugostiteljsku školu u Zagrebu, najstariju i najveću srednju školu s ugostiteljskim i turističkim programom u RH..

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

>> 3 razloga za posjet ovogodišnjem festivalu slastica

>> Podravka isplaćuje više od 6 mln kuna za stimulacije radnicima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije