Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti joj otkaz

Šokantna scena snimljena u ZET-ovu tramvaju: Kontrolorka dječaku opalila šamar

24sata
10.11.2023.
u 11:40

U ZET-u navode da je riječ o nedopustivom ponašanju te da su se ispričali dječakovim roditeljima

Grozna scena snimljena je u jednom zagrebačkom tramvaju. "Žena mi je rekla da sam kreten", čuje se glas dječaka koji očito snima nemili događaj i ženu ispred sebe koja ga potom ošamari uz pitanje: "Je l'' me smiješ snimat'?" Riječ je o ZET-ovoj kontrolorki, pišu 24sata koji su i objavili snimku. 

Iz ZET-a su potvrdili kako se nemili događaj zbio u srijedu u tramvajskoj liniji 5 te da je kontrolorka ošamarila putnika mlađe životne dobi. 

"Oštro osuđujemo bilo kakvo odstupanje naših djelatnika od predviđenih profesionalnih i etičkih normi, a posebice ovakvo ponašanje prema putniku koje nema opravdanja, neovisno o okolnostima", javili su iz ZET-a. 

Napadnuti putnik, dodaju, jučer je došao u ZET,  predočio je snimku događaja te su mu djelatnici uputili ispriku u ime tvrtke i naveli kako će poduzeti sve korake kako bi se sankcioniralo ponašanje djelatnice. ZET je također kontaktirao i njegove roditelje te je promptno pokrenuo stegovni postupak koji može završiti i mjerom izvanrednog otkazivanja ugovora o radu jer je riječ o teškoj povredi radne obveze.

"Ističemo kako su djelatnici ZET-a sukladno pravilnicima, kao i načelima tvrtke, obvezni profesionalno i uljudno se ophoditi prema putnicima. ZET ima nultu stopu toleranciju prema bilo kakvom obliku nasilja, tim više što su i naši djelatnici često žrtve verbalnog ili fizičkog nasilja. Stoga, kao odgovoran poslodavac poduzet ćemo sve mjere kako bi se ovakvo ponašanje najoštrije sankcioniralo te kako bi se slične situacije ubuduće izbjegle", zaključuju. 

VIDEO incidenta pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 82

PO
poluprovokator
11:53 10.11.2023.

Dečko i frendovi su sigurno bili ljubazni i kooperativni te pokazali dobar kucni odgoj uvjerwn sam.

ŠS
Štap sa glavom
13:05 10.11.2023.

Roditelji ga nisu naučili platiti kartu ali su ga naučili kako treba sve snimati.

Avatar comandante
comandante
11:43 10.11.2023.

ako je bio bezobrazan...podrška... neka se malo napravi reda!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije