Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE RADOSTI

Besplatnim noćnim skijanjem sutra počinje nova sezona na Sljemenu

Foto: Mladen Milčić
1/3
18.12.2017.
u 17:10

Noćno skijanje je na rasporedu od 19 do 22 sata. Za rekreativno skijanje bit će otvoren Crveni spust i pripadajuća žičara trosjed, dok su ostale staze u procesu zasnježenja.

Besplatnim noćnim skijanjem u utorak, 19. prosinca u 19 sati, počinje nova skijaška sezona na Sljemenu, priopćio je u ponedjeljak Ured zagrebačkog gradonačelnika.

Tradicionalno besplatno noćno skijanje u povodu početka nove skijaške sezone 2017./2018. na Sljemenu otvorit će gradonačelnik Milan Bandić, koji poziva sugrađane da "dođu i u što većem broju uživaju u snježnim radostima i bijelom sportu na našem Sljemenu".

Noćno skijanje je na rasporedu od 19 do 22 sata. Za rekreativno skijanje bit će otvoren Crveni spust i pripadajuća žičara trosjed, dok su ostale staze u procesu zasnježenja. 

Pogledajte idilične zimske prizore:

Sljeme
1/21

Od srijede skijalište će raditi svaki dan od 9 do 16 sati, a utorkom i četvrtkom na rasporedu je i noćno skijanje od 19 do 22 sata.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:30 18.12.2017.

A zbog tih besplatnih stvari ( ništa nije besplatno, sve netko plaća) zbog dvostupića, katadioptera na Mesničkoj koji su poslije maknuti, zbog Dinamovog stadiona, zbog Dinamovog računa za struju, zbog novčanih pomoći crkvama čiji svećenici pješice moraju obilaziti župljane,...treba nekimakima uzeti; npr. ne isplatiti boćićnice iako je na snazi valjan kolektivni ugovor....U kojim ono oblicima vadavine vlastodršci rade što im je volja?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
08:08 19.12.2017.

Kad Bandić daje nešto "besplatno" obično to plate radnici Holdinga na svojim plaćama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije