Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorila na optužbe

Šefica Holdinga: Nije istina da se ugovori članova uprave mijenjaju, od Tomaševića zahtijevam ispriku

Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/2
18.04.2021.
u 14:55

Demantirala je i tvrdnje SDP-ova Joška Klisovića da se zapošljava u predizborno doba i izvan plana zapošljavanja.

Nije istina da se ugovori o radu uprave Zagrebačkog holdinga i ruvoditelja, direktora povezanih društava ili bilo koga drugog tko spada u grupu Holdinga mijenjaju na način da se povećavaju otpremnine, a od gospodina Tomaševića zahtijevam da se ispriča svima onima koje je tom izjavom povrijedio ili da, ako raspolaže kakvim dokazima da takvo nešto postoji, da ih javno iznese - ovako je danas predsjednica uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban demantirala tvrdnje gradonalničkog kandidata platforme Možemo Tomislav Tomaševića, koji je danas za N1 televiziju izjavio upravo to. 

- Čuo sam da se mijenjaju ugovori s upravama, da se povećavaju penali i različite otpremnine, da se na taj način pripremaju ljudi za promjenu vlasti, da se pokušavaju što je više moguće osigurati - kazao je tijekom gostovanja na N1 u emisiji Točka na tjedan. Takve radnje niti su se dogodile, niti su u tijeku, naglasila je Stojić Deban.

Komentirala je i na navode SDP-ova kandidata Joška Klisovića da obnašateljica dužnosti gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević zapošljava  u gradske tvrtke u predizborno vrijeme i tako kupuje birače. Među njima je i 10 djelatnika Čistoće koji su, kaže Klisović, zaposleni izvan plana zapošljavanja. 

- Zapošljavanje u Zagrebačkom holdingu je samo ono koje je u skladu sa Planom. Odbacujem takve tvrdnje.

 

Komentara 16

SI
siskic
16:01 18.04.2021.

Još je tomašević bio blag. Holding je i osnovan da se lakše pljačka, krade, uhljebljuje i kumovima i podzemlju daju poslovi. A kako si ti tek došla na čelo te monstrumske utvrde, koje li su tvoje kvalifikacije?

VA
varto
16:33 18.04.2021.

A zakaj gđa.Deban vozi sluzbenog bmw 5. Zar nema na naš trošak nešto jeftinije?

TT
TTjac
16:32 18.04.2021.

Tika taka, uskoro ćeš na cestu gdje ti je i mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije