Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zaprešića predstavio program

Rasprava je otvorena do kraja ožujka, pa iz SDP-a Zaprešić građane da šalju svoje prijedloge, pitanja, kritike ili komentiraju putem društvenih mreža, kako bi se prijedlozi razmotrili i uvrstili
21. veljače 2021. u 20:49 1 komentara 957 prikaza

Zaprešićki SDP predstavio je svoj program za nadolazeće lokalne izbore u svibnju 2021. Program je predstavljen u elektroničkom obliku, a sastavljen je na temelju dugogodišnjih razgovora s građanima i analiza problema i potreba u gradu. Sada je red na građanima Zaprešića da ga prouče i predlože promjene, izmjene ili nove ideje, ono što oni smatraju da bi u gradu trebalo mijenjati, piše 01Portal. 

ne znaju kamo će Bez doma je u Zaprešiću ostalo oko stotinu obitelji. Tražimo smještaj, no cijene su skočile..

Kako je napomenuo Denis Begić, kandidat za gradonačelnika Zaprešića i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Zaprešić, program su zapravo pisali sami građani i prvi je predizborni program u povijesti Zaprešića koji je stavljen na otvorenu javnu raspravu.

Rasprava je otvorena do kraja ožujka, pa iz gradske organizacije pozivaju građane da šalju svoje prijedloge, pitanja, kritike ili jednostavno komentiraju putem društvenih mreža, kako bi se prijedlozi razmotrili i uvrstili u Program s kojim će nastupiti na lokalnim izborima, a sve kako bi zajedno s građanima pripremili plan za bolji i ljepši Zaprešić.

Program koji je na javnoj raspravi možete proučiti ovdje. 

Zagreb: Posljednji ispraćaj gradonačelnika Bandića
DVOSTRUKA MJERILA
Otto Barić revoltiran Bandićevim sprovodom: Jadnici, sram me gdje živim
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati