Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PREDSTAVA

Sasvim obične besmislice u kazalištu Knap

Play Harms
Foto: Kazalište Knap
1/13
19.09.2021.
u 15:00

Uoči premijere koja se najavljuje za kraj listopada, predstavu Play Harms ovaj će mjesec publika moći vidjeti čak tri puta

Ima li smisla, uopće naprezati moždane vijuge kako bi našli izlaz, ili je bolje prepustiti se besmislici da nas nosi?
 
Čemu propitivanja, mudre misli i pouke? Vrijeme je apsurda, te ga prikažimo u svoj njegovoj punini. Onako kako ga je i Harms prikazivao  prije gotovo stotinu godina, jer to je ogledalo današnjice.

Foto: Kazalište Knap

Kazalište Knap je u godini apsurda, besmislica i bizarnosti odlučilo na daske postaviti komad nastao po tekstovima Daniila Harmsa, o navedenim besmislicama, apsurdu i bizarnostima. Pandemija, potresi, poplava i sve sulude okolnosti koje su nam okrenule život naglavačke ogolile su sav apsurd sustava i pred obične ljude postavile brojne upitnike.

Nakon ljetnih pop up izvedbi, a u oči premijere koja se očekuje krajem listopada, predstavu Play Harms publika će moći vidjeti na pretpremijernim izvedbama: 

18.9. u 19:30h Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5)
– ulaznice po cijeni od 50 kn, na licu mjesta

Foto: Kazalište Knap

22.9. u 20h Muzej iluzija (Ilica 72)
– cijena ulaznica 85 kn; u cijenu je uključen i obilazak muzeja nakon predstave. Ulaznice se kupuju isključivo online preko ulaznice.hr

Foto: Kazalište Knap

 
25.9. u 20h Kazalište Knap (Ivanićgradska 41a)
– cijena ulaznice 60/50 kn (popust se odnosi na studente, umirovljenike, invalide, branitelje, stanovnike Pešćenice uz predočenje valjanog dokumenta); Ulaznice se kupuju isključivo fizički  u Centru Knap

Foto: Kazalište Knap


PREMIJERA: 30. listopada u 20:00 sati, Kazalište Knap (Ivanićgradska 41a)

>>> Pogledajte: MUP: Hrvatski građani bez viza bi u SAD mogli putovati već do kraja ove godine.

Komentara 1

TO
Tonto
10:38 20.09.2021.

Sve 5. Evo pitanja za "upravu" KNAP-a: Energetski obnavljate zgradu. Imate kazalište, muziku školu i vjersku školu te valjda 10 zaposlenika. Zašto u vašem skromnom dvorištu ne uredite parking, bar za zaposlenike? Zašto ste beskorisni - a mogli bi pokrenuti postupak za parking, bar 20 auta, iza knapa - na uštrb "parka" koji je pseća sraona? Sadašnje stanje ne valja jer se vi i vaši gosti kao i roditelji djece vjerske škole parkirate po okolnim ulicama, zagrađuhjete promet i kolne ulaze bez i kakvog traga kulture..??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije