Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doznali smo detalje

'Ruglo' na ulazu u metropolu konačno ide u obnovu, Grad sanira nadvožnjak u Lučkom

storyeditor/2023-03-02/PXL_010323_98577735.jpg
07.03.2023.
u 22:50

Zbog oštećenja prije više od tri godine zatvoren je jedan trak, radovi će trajati šest mjeseci

Više od tri godine na jugozapadnom ulazu u Lučkom sve koji u grad stižu iz smjera naplate cestarine s mora ili pak silaze s obilaznice dočekuje dotrajali nadvožnjak iznad odteretnog kanala Sava – Odra. Zbog oštećenja je čak i zatvoren jedan prometni trak, što u jutarnjim i popodnevnim satima stvara velike gužve.

– Događaju se i nezgode jer se na tom mjestu spaja puno prometnih pravaca – upozorava čitatelj. No doznajemo kako je Grad napokon okončao sagu koja je trajala od 2020. te izvođača uvodi u posao obnove vrijedan 1,1 milijun eura.

– U sklopu radova predviđena je zamjena prijelaznih naprava, kao i sanacija asfalta te hidroizolacijskih slojeva i betona – kažu.

storyeditor/2023-03-02/PXL_010323_98577735.jpg
1/5

Radovi će trajati šest mjeseci, a izvodit će se po sličnom principu kao na Jadranskom mostu. Promet će biti organiziran u četiri sužena traka na jednoj strani nadvožnjaka, dok će na drugoj trajati radovi.

Počet će nakon ishođenja suglasnosti HAC-a i ostalih tijela te izrade elaborata privremene prometne signalizacije koja je u tijeku.

>> VIDEO: Zrakoplov nisko letio iznad Novog Zagreba

Komentara 5

Avatar neugodan
neugodan
13:09 08.03.2023.

Lopovi, to je zatvoreno vec 10g. Vec bi 10 peljeksih mostova bilo gotovo!!!

TM
trade_mark
10:51 08.03.2023.

oštećenje je nastalo pred koliko ono? tri godine? dragi vođa je tada još bio živ, nije mu palo na pamet sanirati oštećenje? makar kao srednji most kojeg je tako kvalitetno i dobro sanirao da ga je tomašević morao ponovno raskopati nakon pet godina. hvala kriminalcu i njegovoj stranci nerada i kriminalne solidarnosti. kojiću, gdje si?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije