Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udomljavanje

Psi iz Dumovca na subotnjoj špici, njih 170 traži brižne vlasnike

pesi na špici
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
17.05.2014.
u 15:00

Ovo je prva u nizu akcija, a cilj je svaki put na Cvjetnom predstaviti nekoliko pasa kako bi se netko na subotnjoj špici u njih zaljubio te ih udomio

Kako bi pronašli brižne vlasnike za bar neke od 170 napuštenih pasa koliko ih se trenutno nalazi u azilu u Dumovca pokrenuta je još jedna akcija za udomljavanje. Naime, uz akciju 'Udomljavanje je fora' koja se četiri puta organizira na Trgu bana Jelačica, pokrenuta je i ''Peseki na špici' na Cvjetnom trgu.

- Ovo je prva u nizu akcija, a cilj je svaki put na Cvjetnom predstaviti nekoliko pasa kako bi se netko na subotnjoj špici u njih zaljubio te ih udomio - kazala je Petra Bajan iz azila Dumovec. Ovaj put na Cvjetni su poveli dva starija psa, šestogodišnje Roka i Zidanea.

- Starije pse je teže udomiti pa se trudimo da ih vodimo na sve akcije - istaknula je Bajan dodavši da je Zidane bio udomljen kao štene no da je otkriveno da ga je udomitelj držao u katastrofalnim uvjetima i da ga je mučio pa je oduzet te mu se traži bolji dom.

Oni pak koji se ne mogu odlučiti na udomljenje psa mogu im pomoći kupnjom promotivnih stvari s potpisom dizajnera kao što su majce, torbe, šalice, kisobrane, marame, a nude se već od 25 kuna.

Pomozite ranjenim i starim psima: 'Udomljavanje je fora'

Komentara 1

EV
evropljanin
19:21 18.05.2014.

divna akcija . puno srece tim mladim curama a ovi maleni peseki nadam se da budu imali srece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije