Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb danas

Promocija albuma Zvijezda, 40. rođendan predstave, nova knjiga Milka Valenta

zvijezde
Vintage Industrial Bar
31.03.2016.
u 16:00

Donosimo današnja događanja po gradu

1. “Ljudi od slame” novi je album Renata Metessija i Zvijezda koji će predstaviti na večerašnjem koncertu u Vintage Industrial Baru. Osim novih pjesama, svirat će i hitove poput “Nikol”, a ulaz je 50 kn.

2. Scenski portret Tina Ujevića “San i ludilo”, svojevrsni hommage pjesniku, izvodi se kontinuirano 40 godina, a oni koji ga još nisu imali prilike vidjeti to mogu od 18 sati u gostionici Blato, Gundulićeva 18.

3. Predstavljanje nove, jedanaeste zbirke pjesama književnika Milka Valenta “Pustinja” održat će se večeras u 18 sati u knjižnici Bogdana OgrizovićaPetra Preradovića 5.

4. U sklopu Dana ogranka mladih Hrvatskoga društva dramskih umjetnika u atriju Gavelle u 17 sati otvara se izložba “Od skice do kostima” Tee Bašić i Anamarije Filipović Srhoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije