Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na čelu Skupštine

Prgomet naslijedio Mikulića: Uzbuđen sam kao kad sam bio mladi kirurg

Drago Prgomet
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
18.04.2019.
u 11:18

- Odgovorna je ovo i časna dužnost. Uzbuđen sam i ovo bih uzbuđenje mogao usporediti s onim kad sam, kao mladi kirurg, prvi puta ulazio u operacijsku salu - rekao je Drago Prgomet

Zastupnici su mu poručili da od njega očekuju uvažavanje, istaknuli da se nadaju da će gradski parlament voditi bolje od dosadašnjeg predsjednika Andrije Mikulića, a onda Dragu Prgometa iz HDZ-a izabrali za novog čelnika Gradske skupštine.

- Odgovorna je ovo i časna dužnost. Uzbuđen sam i ovo bih uzbuđenje mogao usporediti s onim kad sam, kao mladi kirurg, prvi puta ulazio u operacijsku salu - rekao je Drago Prgomet pa dodao kako nije mali izazov voditi drugi najveći parlament u Hrvatskoj.

Obećao je dobru suradnju sa svim skupštinskim klubovima, kao i s gradskom upravom.

Pogledajte video rekonstruirane Radničke ceste do Domovinskog mosta:

Ključne riječi

Komentara 1

RP
rpzagreb
18:37 18.04.2019.

Ljigavim političkim pretumbavanjima nema kraja. Pretvorili su grad u privatnu seosku i stranačku palanku. Svi na izbore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije