Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Materijalna šteta

Požar na napuštenoj kući vatrogasci gasili do jutra

vatrogasac
arhiva VL
20.10.2012.
u 09:21

Kako je bilo riječi o napuštenom objektu, u požaru nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala znatna materijalna šteta.

Zagrebački vatrogasci intervenirali su sa čak sedam vozila te 26 pripadnika Javne postrojbe na gašenju požara koji je jutros oko 3 sata izbio na napuštenoj obiteljskoj kući u Miramarskoj 18, nasuprot Inine benzinske crpke.

Požar je zahvatio krovište kuće, a vatrogasci su još na terenu te pregledavaju i čiste opožareno područje. Intervencija bi mogla potrajati do popodneva, procijenio je dežurni dispečer u zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Kako je bilo riječi o napuštenom objektu, u požaru nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala znatna materijalna šteta.

Ključne riječi

Komentara 4

CU
cunt
16:14 20.10.2012.

dispečer u postrojbi......................uh lele bre !!!!!!!

VI
Vito
07:06 23.10.2012.

Kako je bilo riječi o napuštenom objektu, u požaru nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala znatna materijalna šteta. Pročitajte ponovo Kako može nastati šteta na napuštenom objektu? Već samim napuštanjem objek gubi svoju vrijednost Umjesto daljnjeg propadanja, na svakom napuštenomtenom prostoru se, nakon napuštanja, treba napraviti nešto korisno i vrijedno I sad će se taj prostor morati srušiti i novo izgraditi Da su to napravili odmah, bilo bi manje štete, ne od vatre, već vatrogasci ne bi morali gasiti napušteni objekt Jedino ako novinar ne misli da je napravljena šteta zbog toga što vatrogasci nemaju kome predati račun Evo još jednog razloga zb og kojeg se napušteni objekti moraju odmah nakon napuštanja srušiti Danas izađe zadnji stanar odmah sutra dolazi bager i ruši Tako se smanjuje i opasnost od legla štakora i okupljalište drogeraša

VI
Vito
07:17 23.10.2012.

Zanimljivo je kako u nekoliko dana gore naputene brvnare oko Glavnog kolodvora Sve te brvnare su i tako predviđene za demontažu i zbog toga su napuštene Očito je netko "nepoznat" izračunao da mu je jeftinije potpaliti da izgori, nego plaćatiati demontažu i odvoz drveta te plaćati odlaganje ne deponij građevinskog materijala Zanimljivo je i to kako ponovo policija i vatrogasci neće istraživati tko je piroman a niti tko određuje što se u gradu mora spaliti kako ne bi morao grad plaćati odštetu vlasnicima ili obnavljati zaštićeni spomenik Prijeri "nerazjašnjenih" požara od 1990.g.: Savsko kupalište uzrok? neispravne elektroinstalacije povod? Povrat vlasniku kupališta Njemački pavoljon unutar "kompleksa" Studentrski centar u Savskoj Uzrok? neispravne elektroinstalacije Povod? Zahtjev za obnovom zaštićenog spomenika arhitektonske baštine Zgarda tvornice prekoputa Samoborčeka u ulici Nade Dimić, sad njezinog suborca andrtije žaje uzrok? Neispravne elektro instalacije Povod? Povrat vlasništva i zaštita arhitektonske baštine Nema sumnjivih počinitelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije