Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uređenje kolnika

Pogledajte obilazne pravce za vrijeme radova na Sarajevskoj i ulici SR Njemačke

Screenshot
20.08.2018.
u 14:57

- Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje

Zatvara se dionica Sarajevske ceste do Ulice SR Njemačke od utorka, 21. kolovoza od 8.00 sati do petka, 24. kolovoza zbog uređenja sjevernog kolnika Avenije Dubrovnik.

A od 24. kolovoza od 04,00 sata do četvrtka 30. kolovoza do 04,00 bit će zatvorena dionica od Ulice SR Njemačke do Avenije V. Holjevca.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će:

Sarajevska cesta - D. T. Gavrana - Avenija V. Holjevca - Av. Dubrovnik 

Sarajevska cesta - Ukrajinska - Islandska - Avenija V. Holjevca - Av. Dubrovnik

'Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje', obaviještavaju iz Grada Zagreba.

Stupanjem na snagu navedene privremene regulacije prometa prestaje važiti informacija za Av. Dubrovnik od 13. 08. 2018. godine.

>> Što građani kažu o stadionu koji bi se trebao izgraditi u Blatu

Ključne riječi

Komentara 3

GE
geler203
17:19 20.08.2018.

Ne. Više nemamo ni strpljenja ni razumijevanja za neznanje, neškolovanost, idiotizam, nepoznavanje, lopovluk, krađu, nerad, nesposobnost, nerazmišljanje, neinteligenciju............................................ Da. Gradonačelniče, krivi ste. Krivi ste zajedno sa nesposobnim ineinteligentnim uhljebima koje ste opet vi postavili. Krivi ste dva put. Krivi ste za precjenjene i loše radove. Krivi ste tri put. Krivi ste za korištenje našeg novca za koji dobivamo samo lošu izvedbu radova. Gradonačelniče, doživotna je za vas nagrada.

WE
weAreCro
17:12 20.08.2018.

Ma daj nisu normalni vise sa radovima po gradu. Toliko nekoordinirano izvodenje radova tako da se odredeni djelovi grada totalno blokiraju, jos je proslog tjedna bilo guzvi dok je grad bio prazan a danas se pogotovo osjeti da su se ljudi vratili s godisnjeg... evo sad je 17h, u zapadnom djelu grada je totalni kolaps gdje god da se krene, sve zbog zatvorenog podvoznjaka u skorpikovoj. Pootvarali gradilista a radnika na njima ni za lijek, radi par njih po par sati na dan pon-pet, bitno da dnevnice idu a to sto gradani ispastaju nije bitno.

2X
2Xgeneral
06:08 21.08.2018.

gdje ste našli ovog starog handrmokana?? šteta što još nije izvadio lančić s križem da se vidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije