Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizira se 11. put

Noćni cener u nedjelju trči 3000 ljudi! Utrka kreće s Trga, a dobit će i posebnu kulisu

10. Zagrebački noćni cener na ulicama grada
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
02.11.2022.
u 12:00

Uz već standardne navijačke punktove u Tomićevoj i kod Hrvatskog narodnog kazališta, ove će godine sudionike zabavljati i Jazz ansambl Muzičke akademije pod vodstvom profesora Saše Nestorovića.

Čak će 3000 sudionika u nedjelju na nekoliko sati zauzeti ulice u centru grada na 11. izdanju najpopularnije urbane utrke Zagrebački noćni cener.

Trostruko više navijača bodrit će trkače, koji na dionicu dugu deset kilometara kreću u 19 sati na Trgu bana Jelačića, a uz već standardne navijačke punktove u Tomićevoj i kod Hrvatskog narodnog kazališta, ove će godine sudionike zabavljati i Jazz ansambl Muzičke akademije pod vodstvom profesora Saše Nestorovića.

07.11.2021., Zagrab - Nocna atletska utrka 10. Zagrebacki nocni cener. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Prije odlaska na punktove navijači će na glavnom trgu moći preuzeti rekvizite te sami izraditi transparente. Zagrebački noćni cener, koji već 11 godina organizira Društvo športske rekreacije "Aktivan život", ove je godine, uz Zagrepčanku 512 i Zagrebačku milju, postao dio atletskoga kupa Zagreb run, a dogodine će se pridružiti i Medvednica trail.

>> VIDEO: Na Sljemenu se na 20°C proizvodi snijeg, a iz Grada poručuju: 'Nije pretoplo, ali prestajemo'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije