Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na okretištu Ljubljanica

Nesreća u Zagrebu: Pješakinju udario autobus, ona pala i preminula

Zagreb: Okretište tramvaja na Ljubljanici
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
05.10.2023.
u 15:23

ZET kaže kako je došlo do kontakta žene i autobusa, prilikom čega je ona pala na kolnik i preminula na licu mjesta

Prometna nesreća dogodila se danas oko 13 sati sati u Ozaljskoj ulici u Zagrebu na okretištu tramvaja. Ondje je došlo do prometne nesreće kada je autobus udario pješakinju koja je smrtno stradala, izvijestila je zagrebačka policija. Očevid je u tijeku.

Autobus linije 115 iskrcao je putnike na okretištu Ljubljanica i išao se okrenuti te je tom prilikom udario ženu koja je pala i udarila glavom zbog čega je preminula. 

O nesreći se oglasio i ZET. 

"Danas u 13.07 sati došlo je do tragične nesreće na Ljubljanici u kojoj je, nažalost, jedna osoba smrtno stradala. Prema prvim informacijama, prilikom dolaska autobusa linije 115 na zaokretnicu na Ljubljanici žena starije životne dobi zakoračila je na dio kolnika koji nije predviđen za pješake i u tom je trenutku došlo do kontakta s autobusom, nakon čega je pala na kolnik. Odmah je pozvana hitna pomoć, no unesrećena je, nažalost, preminula na licu mjesta. Na mjestu nesreće je i policija te je u tijeku očevid kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Ovim putem obitelji preminule osobe izražavamo iskrenu sućut", priopćio je ZET. 

U međuvremenu su javili da je tramvajski promet prema Ljubljanici krenuo u 15.30 sati. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 2

ZJ
Zjako
09:30 08.10.2023.

Treba ograda da se ne hoda po okretištu, na ovaj način se pretrčava a nekad i ne uspiju pa se desi sra...nj...e

JO
josmalopanestalo
09:55 07.10.2023.

kaj nije bilo hupsera ??? sreča da nije naišla četa đaka !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije