Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na Jankomiru

Poginuo policajac: U prevrtanju terenca četvero ozlijeđenih, jedan preminuo tijekom pružanja pomoći

Zagreb: Prevrnuo se policijski terenac, ozlijeđena četiri policajca
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
04.10.2023.
u 15:33

Iz za sada neutvrđenog uzroka oko 13 sati prevrnuo se policijski terenac na području uz nasip pokraj Priobalne ceste. U vozilu su bila četiri policajca. Na mjesto događaju upućena je hitna pomoć.

Policija se oglasila o prevrtanju terenca uz nasip pokraj Priobalne ceste na Jankomiru u Zagrebu. "U srijedu, 4. listopada 2023. oko 12:44 sati tijekom provođenja obuke vožnje specijalnog vozila 'Polaris' na nasipu uz rijeku Savu, u blizini Jankomirskog mosta, došlo je do prevrtanja specijalnog vozila u kojem su se nalazila četiri policijska službenika", napisali su.

Policijski službenici ozlijeđeni su prilikom prevrtanja vozila te su na mjesto događaja upućeni hitna medicinska pomoć i vatrogasci. 

"Svi policijski službenici prevezeni su u bolnice radi pružanja liječničke pomoći. Nažalost, jedan od njih je preminuo tijekom pružanja hitne liječničke pomoći, dok se ostala trojica, prema trenutačnim informacijama, nalaze izvan životne opasnosti", dodaju u policiji.

VEZANI ČLANCI 

"Obitelji poginulog policijskog službenika izražavamo najiskreniju sućut te ćemo im pružiti svu potporu", kažu u MUP-u. Na mjestu događaja obavit će se očevid kojim će rukovoditi nadležno državno odvjetništvo (Općinsko kazneno državno odvjetništvo).

VIDEO Vatrogasci se bore s požarom u Osijeku

Komentara 25

BR
Brdina
15:31 04.10.2023.

Strašno, nadam se da će svi biti dobro.

SE
Serđo23
19:28 04.10.2023.

Ko je lud za policijske potrebe kupio nesigurnu glupu Američku spravu izmišljenu za Baywatch ?

DI
dino85
20:13 04.10.2023.

Pun Quad natrpati i pustiti makadamom da ga nagazi, tu nešto neštima. Pa nisu bili 2 specijalca na zadatku i Quad natrpan ratnom spremom. Ovo će nekoga skupo koštati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije