Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASVIM NEOČEKIVANO

Nepoznati muškarac objasnio zašto je spasio velikog medvjeda

Odbačeni plišani medo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/8
11.04.2020.
u 16:38

Izgleda oronulo, ali za njega još uvijek ima spasa. Baš kao i za Zagreb nakon ovog prokletog potresa – kazao je stranac

Od jutra sjedio je usamljen na ulici. Odbačen, mokar i prljav. Tek pokoji prolaznik obratio bi pažnju na velikog plišanog medu i eventualno s njime 'lupio selfie' – govori nam fotoreporter Sanjin Strukić koji je toga dana nekoliko puta prošao pored otpisanog plišanca u Ilici.

No što se večer više primicala, prisjeća se Sanjin koji je tog dana fotografirao još uvijek devastiran centar Zagreba, usamljenu igračku zamjetio je misteriozan gospodin. Zastao je i nakon par sekundi impresioniran muškarac pokupio je velikog medvjeda, a Sanjin nije izdržao da ga ne upita što je naumio s igračkom.

Odbačeni plišani medo
1/8

- Pogledaj kakav je. Izgleda oronulo, ali za njega još uvijek ima spasa. Baš kao i za Zagreb nakon ovog prokletog potresa  – kazao mu je stranac koji nije htio otkriti svoje ime.

Velikog medu nepoznati muškarac potom je odveo kući i posjeo na balkon svoga stana u centru glavnog grada. Sanjinu je još samo dobacio da je to od sada njegov simbol borbe. Borbe za Zagreb.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DonnaIF91
DonnaIF91
22:31 13.04.2020.

Donna, 22. w︆︅w︆︅­­w︆︅.︆︅­­Ki︆︅s︆︅­­s︆︅T­­o︆︅k︆︅­­.︆︅c︆︅o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije