Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fašnik u Zagrebu

Na Trgu bana Jelačića sutra se vraća vlast u ruke Sandre Švaljek

fašnik
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
13.02.2015.
u 18:54

Glavnim trgom u 12.30 prodefilirat će i fašnička povorka na kojoj će ove godine sudjelovati predstavnici iz deset hrvatskih gradova

Nakon što su prije tri dana zatražili od zamjenice gradonačelnika Sandre Švaljek ključeve grada, fašnička grupa KUD Prepuštovec vratit će ih na samo Valentinovo.

Učinit će to u 12.30 sati na Trgu bana Jelačića, a zamjenica gradonačelnika, koja trenutno obnaša dužnost gradonačelnika, sudjelovat će pritom i u prigodnom programu fašničke skupine. Program, inače, počinje u 10.30 sati.

Ključeve će joj vratiti članovi Elitne postrojbe, na čelu s grofom Fullirom von Truttom, a Trgom će u okviru Fašnika u Zagrebu prodefilirati i prva fašnička povorka na kojoj će ove godine sudjelovati predstavnici iz deset hrvatskih gradova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije