Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dm ženska utrka

Na jezeru Bundek trčalo oko 2650 trkačica

13.06.2015., Zagreb - DM zenska utrka na zagrebackom jezeru Bundek. U utrci na 6 km pobjedila je Marija Vrajic i osvojila bicikl,  osim utrke na 6km odrzane su utrka na 2km i djecja utrka. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Petar Glebov/PIXSELL
15.06.2015.
u 14:00

Oko 2650 trkačica te 650 djece okupiralo je u subotu jezero Bundek, gdje se održala ženska i babybonus utrka, i to u sklopu dm green city projecta kojim dm potiče sugrađane na odgovoran odnos prema zdravlju, zajednici i okolišu.

Večernji list i portal Ordinacija.hr, građanima su pak omogućili besplatne preglede kože. U natjecateljskom dijelu utrke pobjedu je odnijela Marija Vrajić, jedna od najboljih dugoprugašica u Hrvatskoj, koja je osvojila bicikl. Uplatom kotizacija za prijavu na dan utrke svi sudionici podržali su rad udruge Crveni nosovi – klaunovi doktori s oko sedam tisuća kuna.

U četiri godine održavanja u dm ženskoj utrci sudjelovalo je više od 7500 žena, a oko 1500 djece napravilo je svoje prve trkaće korake.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije