Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gajnička špica

Mali plac, natjecanje u "haklu" i slikanje pomoću sunčevih zraka čekaju vas u Parku 101. brigade

Foto: Udruga Gajnice
1/4
02.06.2023.
u 18:53

Program počinje u 14, završava u 22 sata, a očekuju vas kreativne te motoričke igre za najmlađe, potraga za blagom, oslikavanje parka kredom, fitness...

"Mali plac", kreativne i motoričke igre za najmlađe, oslikavanje parka kredom te brojne sportske aktivnosti samo su dio onoga što vas sutra od 14 do 22 sata u Parku 101. brigade u Gajnicama, a u sklopu tradicionalne "Gajničke špice"

Organizira se i "Mali plac" na kojemu će se prodavati, razmjenjivati te poklanjati rabljeni predmeti, predstavljat će se i kvartovski sportski klubovi te nekoliko udruga koje djeluju na području gradske četvrti kako bi sugrađane upoznali sa svojim radom, a kojima će se moći donirati novac ili pak stvari. 

VEZANI ČLANCI: 

– „Gajnička špica“ će biti događaj na kojem posebno potičemo djecu na aktivno sudjelovanje, kako u dijelu Špice koji nazivamo „Mali plac“ te da igračke i ostale predmete razmjenjuju sa drugima, a ne bacaju i da višak stvari mogu nekome i pokloniti, tako i u sportsko-kreativnom dijelu događaja – kažu iz Udruge građana Gajnice koja je i organizirala manifestaciju. 

Kreativne te motoričke igre poput utrke balona, lakiranja i izrade leptira, u organizaciji gajničke Udruge za razvojnu podršku "Simul" očekuju najmlađe, a koji će se zabaviti i u traženju blaga u parku koji će i oslikati kredom. 

Svemu što trebate znati o brizi o kućnim ljubimcima, sterilizaciji i odgoju pasa, među ostalim, podučit će vas članovi Udruge za zaštitu životinja Merida, a polaznici judo kluba Panda kroz trening će ovu vještinu okupljenima prikazati na zabavan način. 

VEZANI ČLANCI: 

Okušajte se i u "haklu", bacanju "slobodnjaka" i gađanju "trica", a najuspješnije će simboličnim nagradama razveseliti Košarkaški klub Podsused, a uz Dance aerobic i Cardiomix te Laganini Fit razgibajte se uz "Aerobic i fitness by Ida" i Yoga Gajnice. 

Na programu je i radionica antotipije koju će održati kvartovski umjetničko-istraživački Laboratorij Gajnice, a slikat će se pomoću biljaka i sunčevih zraka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije