Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto na samoborskom trgu

Kokteli, salsa, plesni nastupi i DJ-i dovode u Samobor i atmosferu i ritmove Kube

ples
Foto: Facebook
06.06.2015.
u 11:00

Plesni studio Bailatino te kafići Havana i Mozart željeli su organizirati samoborsko "Ljeto na Strossu"

Velikim otvorenjem uz Band D`Flash, salsu na velikom plesnom podiju na glavnom samoborskom trgu i show nastupe Plesnog studija Bailatino počelo je jučer prvo "Ljeto na samoborskom trgu".

Program u organizaciji caffe bara Mozart, caffe bara Havana i Plesnog studija Bailatino trajat će svaki dan sve do 15. rujna.

–Željeli smo da i Samobor ima nešto poput Ljeta na Strossu - kaže predsjednik Plesnog studija Bailatino Silvio Fresl, te dodaje da danas pripremaju Jägermeister party s koktelima od tog žestokog pića, dok će sutra "dovesti Kubu u Samobor". Naime, od 19 sati Samoborce i posjetitelje očekuje besplatna radionica plesa rueda, koju će voditi Ramon Yudimir Noa Caraballo, a nakon toga će zaplesati salsu. Dani od ponedjeljka do srijede bit će rezervirani za chill out partyje na terasama Caffe bara Mozart i Havana, a organizirat će i tečajeve plesa u plesnom studiju Bailatino. Četvrtkom će cijelo ljeto "vraćati stare plesnjake na scenu" pa će se na plesnom podiju samoborskog trga plesati na stare domaće i strane evergreen ritmove.

–Petak je rezerviran za glazbu uživo domaćih i gostujućih bendova i tamburaša. Subota je za mlađe generacije i tematske partyje u caffe baru Mozart i caffe baru Havana pod krinkom raznih tematika, gostovanja DJ­-a, cocktail partyja i slično - kažu organizatori. U predvječerje nedjeljom bit će salsa zabave od 18 sati. A u popodnevnim satima vikendom svi će moći uživati u nastupima i animacijama Plesnog studia Bailatino.

- Samoborci su dobro reagirali, žele da se nešto događa u gradu - kazao je Fresl.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije