Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DA SVIMA BUDE JASNO

FOTO Pogledajte kako se vozač početnik dosjetio spriječiti nervozne reakcije drugih vozača

Zagreb: Poruka “Vozač početnik” na zadnjem staklu automobila
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
20.09.2021.
u 12:35

Kako bi izbjegao trubljenje, mahanje rukama i svaki oblik svađe s drugim sudionicima prometa, jedan se vozač dosjetio jasno naznačiti drugim sudionicima da je početnik

Gotovo svakodnevno se na prometnicama može svjedočiti kako nesnalaženje u prometu pojedinih vozača izaziva nervozne ili čak i burne reakcije kod nekih drugih vozača. U takvim situacijima najčešće se nađu vozači koji su tek položili vozački ispit, a kojima to onda stvara dodatni pritisak.

Kako bi izbjegao trubljenje, mahanje rukama i svaki oblik svađe s drugim sudionicima prometa, jedan se takav vozač dosjetio to jasno naznačiti drugim sudionicima. Tako je na jednom zagrebačkom parkingu snimljen njegov automobil na čijem je stražnjem staklu automobila zalijepljen veliki natpis "Vozač početnik".

FOTO Poruka “Vozač početnik” na zadnjem staklu automobila

Zagreb: Poruka “Vozač početnik” na zadnjem staklu automobila
1/3
Ključne riječi

Komentara 5

PP
Preodgojen_Povratnik
12:44 20.09.2021.

Dobro je poceo pokrivanjem pola zadnjeg stakla.

DU
Deleted user
14:47 20.09.2021.

Vani ima posebna naljepnica za takve što je potpuno u redu. Ne razumijem divljake koji trube i siluju onoga ispred sebe a vozi koliko piše, ako je propis 50 ili 40 onda je to najveća dopuštena brzina. Ali vidim po komentarima dva su ispred mene da ima malo razumijevanja za druge u prometu a zaboravljaju da su baš takvi njega natjerali da se tako artikulira. Šteta za ovo naše nekultirno ponašanje u Hrvatskoj u prometu. ŠTETA!

Avatar Neobavezno
Neobavezno
13:15 20.09.2021.

Bas se vidi da je friski sigurno jako puno vidi na retrovizor.................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije