Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cekate

Evo što je sve na rasporedu posljednjeg tjedna Ljetnog diskonta kulture

Posljednji tjedan Ljetnog diskonta kulture
Foto: Centar za kulturu Trešnjevka
1/5
19.07.2020.
u 14:42

Posjetitelje očekuju četiri predstave u dvorištu CeKaTea

Za kraj Ljetnog diskonta kulture u Centru za kulturu Trešnjevka, odnosno posljednjeg tjedna, posjetitelje očekuje nekoliko predstava i nastupa čiji raspored donosimo u nastavku.

OCAT I SIN / KOMIČNA PREDSTAVA /
Sutra u 21 sat  
Dvorište CeKaTe

Ocat i sin, predstava za sve generacije, ponovo u Zagrebu, ali ovoga puta na Trešnjevci! U ovoj predstavi/komediji vidi se generacijski jaz oca i sina. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.

Izvode: Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar

Foto: Centar za kulturu Trešnjevka

MI MUŠKARCI, VI ŽENE / TEMATSKI STAND UP COMEDY SHOW /
Srijeda, 22.7. u 21 sat
Dvorište CeKaTe

Komičari SplickeScene se vraćaju u Zagreb kako bi izveli tematsku stand-up predstavu “Mi muškarci, vi žene” u dvorištu CeKaTe-a!

“Mi muškarci, vi žene”

Svi u životu prolazimo kroz raznorazne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici, kad su u pitanju muško-ženski odnosi, slabijeg spola, Tomislav PrimoracJosip ŠkiljoIvica Lazaneo i Ante Travizi.

Foto: Centar za kulturu Trešnjevka
 

10 PJESAMA KOJE SU OZNAČIČE KRAJ MOG LJUBAVNOG ŽIVOTA
 / HUMORISTIČNA MONODRAMA /
Četvrtak, 23.7. u 21 sat  
Dvorište CeKaTe

Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

Izvodi: Ivan Ožegović

Foto: Centar za kulturu Trešnjevka
 

PROSTI FAKTORI / STAND UP COMEDY SHOW /
Petak, 24.7. u 21 sat  
Dvorište CeKaTe

Za kraj ljetne sezone stand up comedy predstava u dvorištu Centra za kulturu Trešnjevka i završetak Ljetnog diskonta kulture, pod otvoreno nebo ljetne pozornice CeKaTe-a u petak 24. srpnja dolazim sa svojim solo showom Prosti Faktori. Broj mjesta je ograničen i smanjen kako bi svi bili sigurni i imali adekvatan razmak. Ponesite piće (unos pića dozvoljen), smjestite se u udobne stolice i uživajte u gotovo dva sata stand up komedije.

➤PROSTI FAKTORI: Sex, muško ženski odnosi, crkva, politika – nema tabua! Ovo je show koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Misli koje se u njemu izgovaraju mnoge su nasmijale do suza, ali su nekima i povrijedile osjećaje ćudoređa. Ima tu svega. Ima raznih prostota. Svašta se rastavlja. Na proste faktore.

Foto: Centar za kulturu Trešnjevka
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije