Naslovnica Zagreb ZG Život

Dan otvorenih vrata na Akademiji likovnih umjetnosti

Studenti Akademije likovnih umjetnosti otvaraju vrata svojih ateljea javnosti sa željom da kroz neposrednu komunikaciju studenata i posjetitelja različitih profila približe umjetnost i pokažu sve ono po čemu je likovna umjetnost posebna i važna za društvo i kulturu uopće
10. svibnja 2014. u 15:58 0 komentara 1844 prikaza
Foto: Jakov Novak
Pogledajte galeriju 1/9

Studenti nastavničkog smjera Akademije likovnih umjetnosti danas organiziraju Dan otvorenih vrata uz prodajnu izložbu u prostorima Akademije na Jabukovcu 10. Posjetitelji će moći razgledati i kupiti radove umjetnika u prostoru u kojem nastaju, kao i radove djece s posebnim potrebama Centra za odgoj i obrazovanje "Tomislav Špoljar" iz Varaždina, Centra za rehabilitaciju- ogranci "Sloboština" i "Orlovac" u Zagrebu i Centra za autizam iz Zagreba, a izložbe su humanitarnog karaktera.

- Studenti Akademije likovnih umjetnosti otvaraju vrata svojih ateljea javnosti sa željom da kroz neposrednu komunikaciju studenata i posjetitelja različitih profila približe umjetnost i pokažu sve ono po čemu je likovna umjetnost posebna i važna za društvo i kulturu uopće - izjavila je Romana Nikolić, jedna od organizatorica događaja. Osim izložbi će na akademiji posjetitelji moći uživati i u koncertima Cinkuša, S3ingsa, Detoura te drugih glazbenih skupina, kao i u edukacijskim radionicama. Program traje do 20 sati.

>> Šesta Noć biologije u organizaciji studenata PMF-a

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.