Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična intervencija

Čija li je ovo kokoš? Hvatači je našli u Vrapču dok se spremala na spavanje u grmu

Foto: Azil Dumovec
1/3
17.10.2021.
u 15:00

"Nije bitno čija je. Udomite je na neku od onih farmi di je ne budu pojeli. Na neku koja spašava životinje", složili su se ljubitelji životinja na Facebooku.

Jeste li sinoć otišli spavati s kokošima ili ste na nogama dočekali jutro? Mi smo sinoć u Vrapču preuzeli životinju s kojom rijetko imamo posla. Kokoš! Neobičnu su tako intervenciju sinoć imali hvatači iz Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu koji traže vlasnika ove pernate ljepotice.

- Uočena je u parkiću na križanju Gospodske i Bolničke ulice kako se sprema na spavanje. Znate li kako je tamo dospjela? - napisali su iz azila u objavi na Facebooku koja je, dakako, izazvala mnoštvo komentara.

Dok se najviše komentatora javilo da udomi odlutalu pticu, bilo je i onih koji su zagovarali da koka treba završiti na nekom mjestu gdje neće završiti u loncu.

Foto: Azil Dumovec

"Ne znam od kuda je koka, Al javljamo se za udomljavanje. Mama već ima nekoliko koka u dvorištu. Sve dožive prirodnu smrt", jedan je od komentara.

"Nije bitno čija je. Udomite je na neku od onih farmi di je ne budu pojeli. Na neku koja spašava životinje", složili su se ljubitelji životinja na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
16:26 17.10.2021.

To je bila kokoš na tajnom zadatku inače članica noviformiranog nadzornog odbora gradske skupštine u potrazi za ostalim članicama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije