Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili oglas

Cammeo traži taksiste, javite se za posao!

cammeo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.04.2016.
u 10:30

Osim srednjoškolskog obrazovanja i važeće vozačke dozvole, kandidati za posao moraju imati izražene komunikacijske vještine te poznavati grad

Cammeo grupa zbog širenja poslovanja traži stotinu novih taksista.

Zapošljavaju u Čakovcu, Varaždinu, Šibeniku, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Osim srednjoškolskog obrazovanja i važeće vozačke dozvole, kažu iz Cammeo grupe, kandidati za posao moraju imati izražene komunikacijske vještine te poznavati grad i njegove znamenitosti, a moraju biti i spremni za rad u smjenama. Svi kandidati koji zadovolje formalne uvjete za zaposlenje, pohađat će Taxi akademiju na kojem će proći intenzivnu edukaciju zahvaljujući kojoj će biti osposobljeni za rad u taksi-službi. Posao u Cammeo grupi, dodaju, omogućava stalni radni odnos, dodatne stimulacije i bonuse.

Svi zainteresirani mogu se javiti Cammeo grupi svakim radnim danom od 8-16 h, ili pozivom na broj 099 492 6696.

Komentara 14

DU
Deleted user
12:08 17.04.2016.

Tvrtka višestruko i neprekidno krši više zakona u odnosu na zaposlenike bez ikakve reakcije mjerodavnih ustanova. Niti najgorem neprijatelju ne bih poželio da se zaposli kod njih ( osim možda Z. Milanoviću kako bi mogao vidjeti kako izgled život onihh koji ne pripadaju eliti).

Avatar Vaclav007
Vaclav007
11:25 17.04.2016.

Širenje poslovanja? Dobra šala. Traže nove taksiste jer baš svi postojeći zaposlenici koji drže do sebe bježe glavom bez obzira čim shvate u kakvom ološu od tvrtke su se zaposlili.

GV
golub Vaso
12:32 17.04.2016.

12 sati za 4000

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije