Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOZNAJEMO

Bandić otkrio što će pojeftiniti čak 50 posto!

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
06.06.2017.
u 10:20

Puna dva dana građani su se pitali što bi to točno moglo pojeftiniti

Milan Bandić u svom pobjedničkom govoru u nedjelju, kada je osvojio svoj šesti mandat za gradonačelnika Zagreba, najavio je kako će jedna usluga za građane pojeftiniti od 30 do 50 posto.

Nakon što su se građani puna dva dana pitali što će to pojeftiniti, odgovor je napokon stigao.

Kako pišu 24 sata, Bandić je u podne najavio konferenciju za novinare na kojoj će najaviti nove, niže cijene ulaznica za gradske bazene

Konferencija će se održati kraj bazena na Šalati. 

 

Komentara 20

ST
stefj
10:49 06.06.2017.

Ha, ha, bazeni. Eh to će sigurno pomoći kućnom budžetu građana... A što sad, fasadama, vodom i hodanjem okolo kupio je dovoljan broj glasova. Osim toga, alternativa je bila grozna... Mrak je pogriješila u taktici, pokušavajući ovo proglasiti referendumom i pokušavajući građane nagovoriti da glasaju protiv. Nedostatak programa, ideološka obojenost, loša taktika i nedovoljno dobar PR na kraju uvijek završe kao pljuvanje po protivniku. I tu je onda kraj, ljudima je pomalo dosta revolucija i destrukcija...

WU
wuggibiba
21:26 06.06.2017.

Ne kaljuza, nego svinjac!!!

EM
emojmile
09:13 07.06.2017.

Pred 15 g. Smo imali tri racuna s oko 100 kuna mjesecno, sad imamo 280. Zbilja hvala Bandiću,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije