Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAD, A NE AKO'

Bandić najavio promjenu imena Trga maršala Tita!

Milan Bandić
Marko Prpić/PIXSELL
05.06.2017.
u 16:50

Nakon obranjenog mandata, gradonačelnik Zagreba jutros je obišao radove u Ježdovečkoj ulici te odgovorio novinarima na zahtjev nezavisne Brune Esih..

Nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić osvojio još jedan mandat, danas ujutro već je obišao radove u Ježdovečkoj ulici, piše N1.

Dao je naslutiti i sudbinu imena Trga maršala Tita u Zagrebu.

Ako formirate većinu s Brunom Esih, hoćete li ispuniti njezin zahtjev za promjenom imena Trga maršala Tita, pitali su novinari Bandića.

Bandić ih je ispravio kazavši: "Nije ako, nego kad", i dodao, "kad formiramo većinu, a kad formiramo većinu, onda sam vam odgovorio i na drugo pitanje."

Sve o lokalnim izborima čitajte OVDJE.

 

Ključne riječi

Komentara 346

DU
Deleted user
17:04 05.06.2017.

Već vidim novi kukurikalni protest za zaštitu Titina trga, zajedno s gay aktivistima, koji su dovoljno mladi da ne pamte kako je takve Tito pendrečio po kazamatima.

Avatar kolovrat
kolovrat
18:20 05.06.2017.

ako makne maršala, ima moj glas do smrti, i nakon smrti budem napravio stožer da mu se napravi spomenik pokraj kazališnog trga. haha

Avatar UHROAP
UHROAP
17:38 05.06.2017.

ode bravar na jakusevac! hahaha.. komu bude nedostajao neka ide u pasaluk u kucu cveca.. pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije