Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ekološki projekt broj jedan'

Bandić na pitanje o žičari poručio: Kaj vi mislite da sam ja Kim Jong Un

Zagreb: Bandić sa suradnicim obišao radove na izgradnji Spomenika žrtvama Holokausta
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
07.12.2020.
u 10:06

Poručujem Tomaševiću i ostalim zastupnicima, svaka radnja ima svoju proceduru. Nemojte raditi od žičare bauk, kazao je Bandić

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sa suradnicima održava konferenciju za novinare na temu "Akti gradonačelnika". Novinare je između ostalog najviše zanimala žičara te njezino financiranje.

"Kaj vi mislite da sam ja Kim Jong Un. Čudi me kako vam služba za informiranje nije dostavila dokumentaciju. Nigdje nema na svijetu da nema kontakta na vrh skijališta s linije sjever vrh. Morao sam obići da pogledam. Hvala Bogu da nešto nisam napravio radi sebe. Za sve mora postojati dokumenti. Poručujem Tomaševiću i ostalim zastupnicima, svaka radnja ima svoju proceduru. Nemojte raditi od žičare bauk. Radi se o tome da je žičara gotova, najlakše je reći da je Bandić procijenio žičaru na sto milijuna kuna više", kazao je Bandić dodajući da je žičara socijalizacija Medvednice sa Zagrepčanima.

"Meni je žao kao psu što nisu uspjeli izvući novac iz europskih sredstava. Kad se pusti žičara to će biti ekološki projekt broj jedan. To će biti zagrebačka žičara nakon par mjeseci", rekao je Bandić.

Video: Tko je kriv za eksploziju troškova za žičaru Sljeme? Radovi i opremanje poskupjeli su za 102 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 15

KM
klinicki.mrtav
10:25 07.12.2020.

Nisi bandiću, nisi. Ti si još gori jer onaj tamo je u komunističkom totalitarnom režimu a ti si u demokraciji koja ne radi svoj posao.

LL
lijepa_li si
10:57 07.12.2020.

najbolje je kad se ništa ne dela ..a novci svejedno samoupravljački nestanu.

Avatar Mamlazac
Mamlazac
11:04 07.12.2020.

Zagreb je najbolji primjer koliko nam je "sposobna i (bez)korisna oporba , sto su ponudili ili nude?? Jos deset puta ako treba - Za Bandića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije