Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U DUBRAVI

Američki staford zaklao Flokija, policija pucala da ga otjera

pas
ilustracija
14.08.2014.
u 08:23

Staford bez podvodca, koji nije cijepljen protiv bjesnoće posljednje dvije godine, Flokija je vukao cijelim parkom

Policija je morala pucati u zrak kako bi američkog staforda otjerala od psa Flokija kojega je napao u parku u zagrebačkoj Dubravi, prenose 24 sata.

- Sve se dogodilo u nekoliko sekundi. Suprug i ja smo bili u parku s Flokijem. Odjednom sam vidjela tu zvijer kako ide prema nama. Uplašila sam se i uzela Flokija u naručje. Skočio je na mene i istrgnuo mi psića iz ruku. Nije stigao ni zacviljeti. Staford ga je odmah zaklao - rekla je shrvana Flokijeva vlasnica Vesna Harmina.

Staford bez podvodca, koji nije cijepljen protiv bjesnoće posljednje dvije godine, Flokija je vukao cijelim parkom, a tragovi krvi bili su posvuda. Vlasnik staforda, protiv kojega će biti podnesene dvije prijave, nije se ni pojavio. Uskoro su stigli zaposlenici azila Dumovec i staforda odveli u karantenu. Ako se vlasnik ne pojavi ili se stafordu za 60 dana ne nađe novi vlasnik bit će eutaniziran.

>> Buldog napao dijete i teško ga ozlijedio

>> Pas napao i ubio 7-mjesečnog dječačića pred očima bake

Komentara 4

DU
Deleted user
08:54 14.08.2014.

Nije pas kriv već njegov vlasnik. Zar ne postoji zakon o držanju opasnih vrsta pasa? A provodi se kao i drugi zakoni. Već sama nabava agresivnih vrsta pasa ukazuje na dvojbene mentalne osobine vlasnika, što bi isto trebalo na neki način kontrolirati kao i nošenje oružja.

PL
Placid
13:50 20.08.2014.

Ovdje ne piše da je suludi staford najprije ganjao grupu mladića a onda se okomio na psića u naručju žene (kako prenose ostali portali). Zašto novinari nisu odradili novinarski zadatak do kraja. Nedostaju pitanja postavljena policiji, veterinarskoj inspekciji.. Zar zaista moramo uvijek čekati da zvijer najprije ubije čovjeka da bi se možda nešto poduzelo?! Sramotno! Osim toga taj staford je napao i vlasnicu Flokija koja ga je držala u naručju.

RA
rafael13
11:08 14.08.2014.

Tako je mogao i dijete zaklat.Užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije