Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

10-godišnjak poginuo u teškom sudaru kraj Velike Gorice

prometna nesreća
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
13.03.2010.
u 15:42

Prema neslužbenim informacijama otac dječaka Z. V. iz Buševca upravljao je vozilom marke astra. Dolazio je iz pravca autoceste Velika Gorica - Buševec i oduzeo prednost nailazećem vozilu honda.

U sudaru dva automobila na cesti Zagreb - Sisak na križanju silaznice s autoceste i državne ceste poginuo je desetogodišnji dječak P. V. iz Buševca.

Prema neslužbenim informacijama otac dječaka Z. V. iz Buševca upravljao je vozilom marke astra. Dolazio je iz pravca autoceste Velika Gorica - Buševec i oduzeo prednost nailazećem vozilu honda kojim je upravljao I. S. iz Vukojevca koji je udario u stražnji lijevi bočni dio vozila. Ozlijeđen je još jedan dječak i navodno roditelji nesretnog desetogodišnjaka. 

 

Komentara 8

TU
turopolje
19:53 13.03.2010.

Pa to ti je kolega ..bozija volja..zar ne???

KR
kreont
20:09 13.03.2010.

Zločin i kazna.

VJ
VjerauBogaiSeljackaSloga
18:09 13.03.2010.

Koja budala je ovaj s astrom,znao je da ima obitelj u autu i jos vozi kao manijak.Jadno ovo dijete ono je platilo ludost svojega oca svojim zivotom... Pocivao u miru Bozijem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije