Naslovnica Vijesti Crna kronika

Žena svjedočila preko videolinka da ne bude u prostoriji sa suprugom monstrumom

Ovaj 54-godišnjak tereti se za četiri teška ubojstva u pokušaju.
26. ožujka 2019. u 13:40 3 komentara 1001 prikaza
Monstrum s Paga
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Na županijskom sudu u Zadru ispitana je majka četvero djece koju je monstruozni otac prije mjesec dana bacio s balkona obiteljske kuće u Pagu.

Duško Berović PAŠKA TRAGEDIJA Djeca koju je otac bacio s balkona s majkom puštena kući, ali u pratnji socijalnog radnika

Kako se neslužbeno doznaje, majka je svjedočila putem videolinka jer nije htjela biti u prostoriji sa svojim suprugom monstrumom koji je jučer također bio priveden na sud. Podsjetimo, on je bacio djecu s visine od pet metara te ušao u sobu i rekao supruzi: "Ubio sam djecu."

Ovaj 54-godišnjak tereti se za četiri teška ubojstva u pokušaju. Još uvijek nema informacija o analizi krvi i urina 54-godišnjaka kako bi se utvrdilo je li te noći bio alkoholiziran ili pod opijatima, a kako doznajemo, majka je posljednji svjedok koji je ispitan od ukupno četvero svjedoka ovog stravičnog zločina u Pagu koji je sablaznio cijelu Hrvatsku.

Video - Balkon s kojeg je otac bacio djecu na Pagu

Djeca u dobi od tri do osam godina bila su hospitalizirana gotovo dva tjedna, a osim najstarije kćeri, koja je bila i najteže ozlijeđena, sva su sada s majkom na lokaciji na kojoj imaju stručnu pomoć djelatnika Centra za socijalnu skrb i psihologa.

Josip Rođak priveden na sud UŽAS NA PAGU Zašto je centar odustao od djece? 'Trebali su ih oduzeti, no povukli su zahtjev'

Suđenje za monstruozni zločin 54-godišnjaku koji je zbog zlostavljanja i zanemarivanja djeteta već bio osuđen na uvjetnu u kaznu zatvora, trebalo bi uskoro započeti. Jer, ispitana su sva četiri svjedoka, a budući da je 54-godišnji otac u utorak bio na sudu u Zadru, pretpostavlja se da je dovršeno psihijatrijsko vještačenje zbog kojeg je prije desetak dana bio u zatvorskoj bolnici u Zagrebu.

Monstruozni otac brani se šutnjom, no policiji se pokušao prije ispitivanja i nakon što se sam predao pravdati riječima kako ne zna zašto je to učinio i pretpostavlja se da će se pokušati vaditi na neuračunljivost. Monstruoznom ocu prijeti maksimalna kazna zatvora.

Pametni grad
SVIJET BOLJIH MOGUĆNOSTI
Jeste li čuli za Ascaliu? Najvjerojatnije niste, ali uskoro bi mogli ovisiti o njima

A1 izdvaja za Vas

  • boskovic:

    Ovaj monstrom ide stopama Smiljane (sestra u Zamrzivacu 19 god.) brani se sutnjom netreba vise nikome advokat

  • Tihi:

    Strašno prestrašno tko u toj priči nije žrva sada i na svoj način?